Aké akcie si pripravil Tipos v auguste?

Aké akcie si pripravil Tipos v auguste?

Hraj v kasíne

Určite nám dáte za pravdu, že promo akcie a bonusy hráči zbožňujú. Túto skutočnosť si veľmi dobre uvedomujú aj v TIPOS kasíne, ktoré patrí v oblasti promo akcií medzi veľmi najaktívnejšie slovenské online kasína. A čo si Tipos pripravil pre hráčov na august? To vám už, samozrejme, radi zhrnieme v najbližších riadkoch.

V článku nájdete informácie o:

Čo ponúka akcia Crazy spiny?

Prvá zaujímavá akcia, do ktorej sa môžete v TIPOS kasíne zapojiť, nesie názov Crazy spiny. Táto akcia prebieha počas celého týždňa od 5. augusta až do 11. augusta a vďaka nej si môžete každý deň pripísať parádnu porciu free spinov. Ako získať tieto pretočenia zadarmo? Stačí, ak každý deň splníte požadovaný obrat v kvalifikačných hracích automatoch. Kvalifikačné hry, požadovaný obrat ako aj odmena v podobe free spinov sa každý deň menia, preto si vždy prečítajte podmienky tejto akcie.

CHCEM FREE SPINY

Naskočte do Augustovej Kasíno Ligy

Ďalšia akcia, ktorú môžete v TIPOS kasíne využiť, je už stálica medzi promo akciami a volá sa Augustová Kasíno Liga. Ide o súťaž, ktorá prebieha od 1. augusta až do 31. augusta 2024 a jej celková dotácia je parádnych 50 000 €. Kasíno Liga aj tentokrát pozostáva z pravidelných Večerných tematických turnajov, do ktorých sa môžete zapojiť vždy v čase od 17:00 hod. do 23:30 hod. V týchto turnajoch sa hrá o finančné odmeny 800 € (štvrtky a nedele až o 1 000 €) a taktiež o body do rebríčkov Augustovej Kasíno Ligy. Pred zapojením sa do Večerných turnajov si vždy prečítajte aj ich podmienky, aby ste vedeli aké online hracie automaty sú do nich zaradené a rovnako na základe akého princípu si v nich budete môcť pripisovať body do tabuľky.

Zahrajte si Novinkový turnaj o free spiny

Okrem Večerných turnajov v Kasíno Lige si môžete v TIPOS kasíne zahrať aj Novinkové turnaje. Ako už zo samotného názvu zrejme tušíte, ide o kasínové turnaje, do ktorých sú zaradené nové valcové hry v ponuke Tiposu. Počas týždňa sú k dispozícii vždy dva Novinkové turnaje. Prvý prebieha od utorka do štvrtka (3 dni) a druhý od piatka do pondelka (4 dni). Dotácia oboch turnajov je 2 300 free spinov, ktorú si prerozdelí po konci turnajov 166 hráčov s najvyšším bodovým ziskom.

Aký bonus získate v Tipose za registráciu?

Toto bol len zlomok akcií, ktoré nájdete v TIPOS kasíne počas augusta. Tipos má však toho v talóne omnoho viac, o čom vás budeme, samozrejme, vždy informovať v našich pravidelných novinkách z kasín. Ak hľadáte ideálne miesto pre kasínovú zábavu s množstvom akcií, bonusov a nadupanou ponukou hier, TIPOS kasíno vám môžeme vrelo odporučiť. Pre nových hráčov je navyše pripravený atraktívny uvítací bonus, a to až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu. Želáme vám príjemnú zábavu!

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty