Využi septembrové akcie TIPOS kasína

Využi septembrové akcie TIPOS kasína

Hraj v kasíne

Rád využívaš zaujímavé akcie a kasínové bonusy? Tak potom by si určite nemal obchádzať TIPOS kasíno, ktoré patrí v tejto oblasti medzi najaktívnejšie slovenské online kasína. Aj počas septembra tu natrafíš na množstvo akcií, pričom na niektoré z nich sa bližšie pozrieme aj v tomto článku.

V nadchádzajúcich riadkoch sa dočítaš o:

Čo ponúka Septembrová Kasíno Liga?

Prvou akciu, ktorú si bližšie predstavíme, je už stálica medzi promo akciami TIPOS kasína. Ide o obľúbenú súťaž Kasíno Ligu, ktorá nebude v tomto kasíne chýbať ani počas tohto mesiaca. Septembrová edícia Kasíno Ligy pôjde v rovnakom štýle, ako tomu bolo v auguste. Čo to znamená? Dotácia tejto súťaže bude aj tentokrát skvelých 50 000 €, pričom o odmeny v tejto súťaži môžeš hrať každý septembrový deň. Septembrová Kasíno Liga aj tentokrát pozostáva z každodenných Večerných kasínových turnajov konajúcich sa od 17:00 hod. do 23:30 hod. V týchto turnajoch sa hrá o finančné odmeny vo výške 800 € (štvrtky a nedele je to až 1 000 €) a taktiež aj o body do ligových rebríčkov. Do každého z týchto kasínových turnajov sú zaradené iné hracie automaty a každý večer sa obmieňa aj systém získavania bodov do tabuľky, a preto odporúčame si vždy dôkladne prečítať podmienky daného turnaja.

Prebieha do
23:59
eTIPOS.sk logo

Novinkový turnaj o 2 300  free spinov

Zahrajte si od piatka do pondelka Novinkový turnaj v eTIPOS.sk online kasíne s celkovou dotáciou 2 300 free spinov.

Prizepool
2 300 free spinov
Výherné kritérium
Počet zatočení
Odmenených
166 hráčov
Prebieha do
23:30
eTIPOS.sk logo

Joker turnaj o 800 €

Zapojte sa v online kasíne eTIPOS.sk v pondelok večer od 17:00 hod. do 23:30 hod. do Večerného turnaja s dotáciou 800 €.

Prizepool
800 €
Výherné kritérium
Vážené výhry
Odmenených
65 hráčov
17.
09. - 
17:00
17.
09.
23:30
eTIPOS.sk logo

Magický utorok o 800 €

Zapojte sa v online kasíne eTIPOS.sk v utorok večer od 17:00 hod. do 23:30 hod. do Večerného turnaja s dotáciou 800 €.

Prizepool
800 €
Výherné kritérium
Najvyššia vážená výhra
Odmenených
65 hráčov

Vybojuj si bonusy v akcii Crazy spiny

Druhou akciou, ktorú odporúčame využiť v úvode septembra v TIPOS kasíne, sú Crazy spiny pre každého. Vďaka tejto akcii si môžeš každý deň až do nedele 8. septembra vybojovať parádnu porciu free spinov. Každý deň si môžeš vyslúžiť iný počet voľných zatočení, ktoré ti Tipos pripíše, akonáhle splníš požadovaný obrat v kvalifikačných automatoch. Požadované obratové levely ako aj vybrané hracie automaty sa každý deň menia, preto aj v tomto prípade si určite prečítaj podmienky tejto akcie pre daný deň.

Zapoj sa do pravidelných Novinkových turnajov

Ak rád hrávaš kasínové turnaje, tak v Tipose sa môžeš zapojiť aj do pravidelných Novinkových turnajov. Ide o sériu dvoch turnajov počas týždňa. Prvý prebieha od utorka do štvrtka (3 dni) a druhý sa koná od piatka do pondelka (4 dni). Dotácia každého z týchto turnajov je 2 300 free spinov, ktorú si vždy prerozdelí 166 hráčov s najvyšším bodovými ziskom. Do každého Novinkového turnaja sú zaradené vždy iné nové online automaty z ponuky Tipos kasína a taktiež sa obmieňa aj princíp bodovania v jednotlivých turnajoch.

Aký bonus získaš v Tipose po registrácii?

Spomínané promo akcie nie sú jediným lákadlom TIPOS kasína. V tomto kasíne totiž nájdeš jednu z najväčších ponúk hier spomedzi slovenských online kasín. Zahrať si tu môžeš stovky online automatov, no k dispozícii je aj ruleta, blackjack, eŽreby, crash games, či lotérie. Každý hráč, ktorý sa do Tiposu rozhodne zaregistrovať, je automaticky v hre o vstupný bonus až do výšky 1 050 € a 280 free spinov k tomu navyše.

1050 EUR pre nových hráčov v kasíne

etipos.sk logo

Zaregistruj sa a získaš bonusový uvítací balíček z prvých troch vkladov:

1. vklad: 100% bonus až do 350 € + 130 free spinov
Vlož minimálne 20 €, zadaj kód TIPOS01 a Tipos ti tvoj vklad navýši o 100 %.

2. vklad: : 75% bonus až do 350 € + 50 free spinov
Po druhom vklade a vložení kódu môžeš získať bonus 75 % z vkladu až do 350 €.

3. vklad: 50% bonus až do 350 € + 100 free spinov
Aj za tretí vklad s kódom ťa Tipos odmení bonusom 50 % z vkladu znova až do 350 €.

Celkovo si tak teraz môžeš prilepšiť bonusmi v hodnote 1 050 € a získať 280 voľných zatočení.

POZOR! A to nie je všetko. Každý nový hráč navyše hrá o 50 % bonus k úvodnému vkladu. Ako tento bonus získať? Zaregistruj sa, uskutočni 1. vklad na konto v hodnote aspoň 20 € a automaticky ti pripíšeme 50 % bonus. Maximálny bonus je 20 €, ktorý získaš pri vklade 40 € a viac.

Hracie automaty